Terugvorderen Energiebelasting

Wist je dat werkgevers in aanmerking kunnen komen voor het terugvorderen van energiebelasting? Wij helpen je hier graag bij, en maken alle mogelijkheden inzichtelijk. Benieuwd hoe? Laten we samen kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen!

In sommige gevallen is het mogelijk voor klanten te veel betaalde Energiebelasting terug te vorderen bij de Belastingdienst. EAB Excellent heeft veel ervaring met dit complexe proces en kan je een zeer aantrekkelijk aanbod doen op basis van “no cure, no pay”. Indien er niets teruggevorderd wordt het kost het je ook niets!

Hoe realiseert EAB Excellent een besparing op uw Energiekosten

Voordelen

Veel ervaring met dit complexe proces

Aanbod op basis van “No cure, no pay”

Terugvorderen van teveel betaalde Energiebelasting

Hoe vorderen wij de Energiebelasting terug?

Samen naar een mooi resultaat!

"Wij hebben ons verdiept en gespecialiseerd in de complexe materie, die vaak meer oplevert dan men denkt."

“Navigeren door de complexe energiemarkt kan voor ons echt een uitdaging zijn. Door EAB Excellent als partner hebben wij een partij die ons ontzorgt en begeleidt bij het maken van de beste keuzes. Met heldere en eerlijke afspraken.”

Jeroen Rijnaars

Huuralarm

Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we alle zaken goed door, en zorgen we ervoor dat we op één lijn liggen. Hierna beginnen wij met het onderzoek, we vragen de WOZ-beschikkingen en meest recente energienota op.

Deze nemen we grondig door, en op basis van onze bevindingen stellen we de mogelijkheden vast. De mogelijkheden nemen we met jou door. Is er recht op teruggave? Dan ontvangen we graag de ondertekende machtiging en overeenkomst. Zijn deze in orde ontvangen, dan vragen we de aanvullende documenten op, en starten we het terugvorderingsproces.

  • De WOZ-beschikkingen van de afgelopen 5 jaar
  • Het taxatieverslag (van het laatste jaar)
  • De situatieschets (kadastrale kaart)
  • Een overzicht energieleverancier(s) van de afgelopen 5 jaar

Het uitvoeren van deze dienstverlening voor jouw organisatie doen we volledig op basis van no cure, no pay! Komt er uit het onderzoek dat we geen energiebelasting kunnen terugvorderen? Dan betaal je ook niks!

Wil je meer weten over de energiebelasting? Lees dan verder!

Energiebelasting is in het leven geroepen door de overheid om mensen zuiniger en efficiënter met energie om te laten gaan. Deze belasting wordt geheven over het verbruik van elektriciteit en aardgas. Door deze belasting wordt de totaalprijs van energie hoger, dit kan mensen stimuleren om minder energie te gebruiken.

Ook draagt energiebelasting bij aan de financiering van overheidsuitgaven. De opbrengst kan worden gebruikt voor verschillende doeleinde, zoals het subsidiëren van hernieuwbare energieprojecten, het verbeteren van energie-efficiëntie of het verlagen van andere belastingen.

De hoogte van de energiebelasting is afhankelijk van het type energieproduct en de hoeveelheid die wordt verbruikt. De belasting wordt veelal berekend op basis van een tarief per verbruikte eenheid energie, zoals kilowattuur (kWh) voor elektriciteit of kubieke meter (m3) voor gas.

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

Bezoekadres

Nederland:
Maanweg 174 2516AB
Den Haag
España:
Carrer d'Aribau 191
08021 Barcelona

E-mail

support@eabexcellent.nl​

Telefoonnummer

070 - 20 45 002