EMS

Meten is weten! Om de energiekosten zo laag mogelijk te houden is het belangrijk om je energieverbruik goed in de gaten te houden en hier op tijd op te anticiperen. Wanneer zijn er pieken en dalen in het verbruik en hoe kun je daarop inspelen? Hiervoor hebben wij ons eigen interactieve Energie Monitoring Systeem (EMS) ontwikkeld.

Ons EMS is ontworpen met de behoeften van werkgevers in gedachten. Je kunt jouw energieverbruik nauwkeurig meten, analyseren en optimaliseren, waardoor je niet alleen geld bespaart, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst!

Eenvoudig inzicht in de verbruiken én energiekosten!

Voordelen

Interactief monitoringssysteem

Inzicht in verbruik en energiekosten

Monitoren van teruglevering

Met het EMS houd je je verbruiken scherp in de gaten, en kun je ervoor zorgen dat de kosten gedrukt worden. Een meerwaarde voor jouw bedrijfsvoering!

Door middel van een API-koppeling met de slimme meters van jouw organisatie worden de gegevens automatisch in ons platform geplaatst. Zo heb je altijd inzicht in wat je verbruikt.

Met ons EMS kun je instellen dat je een melding ontvangt, wanneer je met een vooraf bepaald percentage over het verbruik heen gaat in een week, ten opzichte van de week of maand daarvoor. Hierdoor kun je direct ingrijpen en onnodige kosten vermijden.

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

Bezoekadres

Nederland:
Maanweg 174 2516AB
Den Haag
España:
Carrer d'Aribau 191
08021 Barcelona

E-mail

support@eabexcellent.nl​

Telefoonnummer

070 - 20 45 002