ontzorgen ondernemers, verlagen energiekosten EAB EXCELLENT | Referenties
Energie adviesbureau, EAB, Den Haag
15626
page-template-default,page,page-id-15626,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Referenties

Fugro Vastgoed BV & Fugro NL Land BV

https://www.fugro.com/

“Na verschillende, maar verhelderende, gesprekken heeft Fugro BV de keuze gemaakt om een samenwerking aan te gaan met Energie Excellent BV. Vanwege de manier waarop zij een volledig verhaal combineren met een heldere aanpak is de keuze op hen gevallen. Voor de komende 2 jaar is er een uitstekende deal gesloten voor de levering van energie wat direct een forse kostenbesparing oplevert voor Fugro. Daarnaast zijn de 1e stappen gezet om op de andere energie gerelateerde kosten verdere besparingen te realiseren. Kortom: wij zijn zeer enthousiast en hebben veel vertrouwen in een toekomst met Energie Excellent!”

Houthandel Alblas B.V.

www.alblashout.nl


“ Via het inkoopcollectief van Energie Excellent is een forse besparing op de leveringskosten gerealiseerd. Vervolgens zijn op onze beide locaties slimme meters geplaatst waardoor onze energiekosten en verbruik doormiddel van het geavanceerde Energie Monitoring Systeem inzichtelijk zijn geworden. Energie Excellent analyseert ook het verbruik en adviseert ons doormiddel van een rapportage. Naar aanleiding van deze rapportages hebben wij aanpassingen gedaan waardoor er wederom besparingen zijn gerealiseerd. ”

Kocomon B.V.

www.kocomon.nl


“ Bij een specifieke (energie)situatie zijn wij in aanraking gekomen met Energie Excellent. Zij hebben deze case naar onze tevredenheid weten op te lossen waarna een vervolgafspraak is gemaakt om gebruik te maken van hun dienstverlening. Het inkoopcollectief van Energie Excellent zorgt voor lagere tarieven die uiteindelijk ook voor onze huurders van belang zijn, verder vinden wij het erg prettig dat we alle energie gerelateerde zaken onder 1 dak kwijt kunnen. Vooral de snelheid van handelen bevalt ons uitstekend en zorgt ervoor dat wij ons bezig kunnen houden met onze core business.”


vogelaar-Bernard-Sanders-Aandrijftechniek

Bernard Sander Aandrijftechniek

www.bernard-sanders.nl

“Er waren al  geruime tijd voornemens om de energiekosten te reduceren. Bij het gesprek met Energie Excellent werd exact aangegeven hoe dit het beste kon worden aangepakt met behulp van een stappenplan. Dit heeft uitstekend gewerkt en feitelijk besparen wij dagelijks op de leveringskosten door de gunstige leveringstarieven. Inmiddels zijn er in alle 3 de vestigingen slimme meters geplaatst en door inzicht te verkrijgen in de verbruiken via het EMS (Energie Monitoring Systeem) van Energie Excellent is het energieverbruik met minimaal 20% gereduceerd!”

ddl

DDL Diagnostic Laboratory

www.ddl.nl


“Het pand waar ons bedrijf reeds vele jaren in was gevestigd hebben we door overname nu in eigen beheer gekregen. Uiteraard komen dan vele zaken tegelijk op je af. Door onze installateur werden we geattendeerd op de diensten van Energie Excellent. Naast de scherpere tarieven die Energie Excellent voor ons kon realiseren, spraken ook de snelheid en adequate werkwijze ons direct aan zodat wij deze materie met veel vertrouwen uit handen hebben gegeven.”

bruna

Bruna

www.bruna.nl


“We zijn in 2009 via één van onze franchisenemers in contact gekomen met Energie Excellent. Zij hebben er vanaf 2010 voor gezorgd dat binnen Bruna B.V. een inkoopcollectief is ontstaan, waar nu bijna 300 winkels van scherpe energietarieven profiteren. Voor mensen van Bruna B.V. is het uiterst prettig een vast en vertrouwd aanspreekpunt te hebben die kennis van zaken heeft en in staat is adequaat energiezaken te kunnen oplossen.”


vcsw

“De afgelopen jaren heeft Energie Excellent ervoor gezorgd dat wij flink besparen op de energiekosten. Eind 2015 is er door toedoen van Energie Excellent een aanpassing gedaan in de aansluiting waardoor de transportkosten fors zijn gereduceerd. Na het plaatsen van de slimme meters hebben we het energieverbruik verder beperkt, wat ons geld scheelt en tegelijkertijd een steentje bijdraagt aan het milieu.”

living-well-logo

“Wij maakten in het verleden gebruik van een ander energieadviesbureau dat zich beperkte tot de energie-inkoop. Voor alle andere zaken die met energie te maken hadden gaven ze niet thuis. Nu we zaken doen met Energie Excellent ervaren we de brede kijk op alle energiezaken, dat is wel zo prettig.”

scheria

Scheria

www.scheria.nl

“Via een wederzijdse kennis kwam ik gesprek met Energie Excellent. De aanpak is helder ondanks dat deze materie voor niet ingewijden complex is. Vorig jaar is een flinke kostenbesparing gerealiseerd en bij de afgesproken evaluatie is besproken dat er mogelijkheden zijn om goed inzicht te verkrijgen van het energieverbruik. Dit is de volgende stap die we, naast de inkoop, door Energie Excellent laten verzorgen.”


burg-bol

Van der Burg en Bol BV

www.vanderburgbol.nl

“Wij hebben in 2013 gebruik gemaakt van de dienstverlening van Energie Excellent en dat is ons uitstekend bevallen. Niet alleen is er een kosten besparing gerealiseerd op de leveringskosten van energie, maar ook is er structureel bespaard op de transportkosten door toedoen van Energie Excellent. Tevens zullen nog andere kostenbesparingen verder onderzocht worden. Kortom: wat ons betreft is er een uitstekende basis gelegd voor een langdurige samenwerking.”

bemmel-kroon

Bemmel en Kroon BV

www.bemmelenkroon.nl

“Al vele jaren maken we gebruik van de diensten van Energie Excellent. In het 1e jaar leverde dat ons bedrijf een besparing op van vele duizenden euro’s.
Wat ons vooral aanspreekt is het feit dat we geen tijd in deze lastige materie hoeven te steken en we alles onder 1 dak konden onderbrengen. Energie Excellent weet wat er gedaan moet worden en komt alle afspraken netjes na.”

bommel

De Bommel Meubelen BV

www.debommelmeubelen.nl

“De Bommel heeft een filiaal in rook zien opgaan. Dat was verschrikkelijk om mee te maken en als je allerlei zaken aan je hoofd hebt, denk je niet meteen aan de energiekosten. Energie Excellent wel, zij zorgden ervoor dat de energiekosten werden stopgezet in het beschadigde pand. Inmiddels zorgt Energie Excellent ervoor dat we in alle filialen een scherp energietarief betalen.”


meere-vogelaar

Meere Reclamestudio

www.meere-reclamestudio.nl

“Vanwege onze doorgemaakte groei hebben we een aantal jaren geleden een pand erbij betrokken. We wisten wel dat meer aansluitingen ons eigenlijk iedere dag geld kostte, maar niet hoe we dit konden aanpakken. Energie Excellent heeft ons uitstekend voorgelicht en heeft stap voor stap dit proces begeleid, waardoor we op dit moment niet alleen een voordelige energieleverancier hebben, maar ook een structurele besparing hebben op de vaste transportkosten. Daarnaast is aangetoond door met een groot inkoopcollectief mee te liften dat we daarbij voordeel behalen in de vorm van lagere leveringskosten. Vrijwel zonder enige inspanning van onze kant zijn er energiekosten bespaard en zullen we in de toekomst geld besparen door toedoen van Energie Excellent.”

logo_klinkenglebert

klink Englebert

www.klink-englebert.nl

“Toen ik het bedrijf overnam in 2008 maakte de vorige eigenaar gebruik van de diensten van Energie Excellent. Na een kennismakingsgesprek waren wij overtuigd dat deze materie in goede handen was en dat is de afgelopen jaren wel gebleken. De afgelopen jaren hebben wij geprofiteerd van de scherpe leveringstarieven en geeft Energie Excellent er blijk van met de ontwikkelingen mee te gaan, want recentelijk hebben zij er ons op gewezen dat het monitoren van het energieverbruik via internet vele opties biedt voor ons en uiteindelijk ook besparingsmogelijkheden. Kortom: wij zijn zeer te spreken over Energie Excellent en rekenen op een vruchtbare samenwerking voor de toekomst!”

De Boer

www.ctdeboer.nl

“Als producent van staal willen wij onze carbon footprint onder controle houden. Dit bereiken we o.a. door heel bewust om te gaan met energie-inkoop. EAB Excellent heeft ons geholpen de juiste balans te vinden tussen 100% groene energie en een zeer scherp leveringstarief. Door deze combinatie blijven wij verantwoord ondernemen. Inmiddels hebben wij op advies van EAB Excellent voor Rijnstaal voor lange termijn de leveringstarieven vastgelegd en daar zijn wij zeer tevreden over”


Caminada Notarissen

www.caminadanotarissen.nl

“Energie Excellent is er trots op een gerenommeerd notariskantoor als klant te mogen begroeten. Aan de wens van deze onderneming  om  de energiekosten inzichtelijker te maken en contractbeheer te verzorgen hebben wij in korte termijn kunnen voldoen. Daarnaast zijn bij de verschillende locaties aanpassingen verricht inzake duurzaamheid (vervangen van lampen door Led en het plaatsen van zonnepanelen in samenwerking met onze partners). Vervolgens zijn de mogelijkheden op het gebied van energiebelasting in kaart gebracht en is dat het volgende onderdeel dat in inwerking is gezet om een besparing te realiseren.”

Impress B.V.

www.impress.nl

“Via een wederzijdse relatie zijn wij enige jaren geleden met Energie Excellent in contact gekomen. Middels het inkoopcollectief werd er direct een besparing gerealiseerd op de leveringskosten. Recentelijk hebben wij ook op de andere onderdelen (transportkosten, meetkosten en terughalen van energiebelasting) een besparing weten de realiseren. Op dit moment richten we ons op de mogelijkheden om goed inzicht te verkrijgen van het energieverbruik. Dit is de volgende stap die we, in samenspraak met Energie Excellent, analyseren om op deze manier uiteindelijk het energieverbruik (en dus ook de kosten) te reduceren.”

Espadon B.V. verhuur en beheer


“Sinds begin 2016 maken we gebruik van de diensten van Energie Excellent en dit bevalt ons uitstekend. Voorgaande jaren hebben we ontzettend veel werk gehad aan foutieve energiefacturen en ontbrekende gegevens, daar zitten wij als vastgoedbedrijf helemaal niet op te wachten. De medewerkers van Energie Excellent ontzorgen ons op hun (energie)gebied volledig en faciliteren daarnaast scherpe leveringstarieven. Op dit moment verzorgen zij ook de aanvragen om energiebelasting terug te krijgen en dat zal wederom een kostenbesparing opleveren zonder dat we daar feitelijk naar om hoeven te kijken. Kortom: wij kunnen iedere ondernemer aanbevelen gebruik te maken van de diensten van Energie Excellent!”


Autocentrum van der Plas

www.vanderplas.nl

“ Al vele jaren maken we gebruik van de diensten van Energie Excellent. In 1e instantie maakte we gebruik van het inkoopcollectief en dat leverde ons bedrijf een flinke besparing op. In de loop van de tijd zijn er energiebesparingen maatregelen getroffen om het energieverbruik te reduceren en tevens is gebruik gemaakt van de mogelijkheid energiebelasting te sommeren. Op feitelijk alle mogelijke onderdelen zijn besparingen gerealiseerd zonder dat wij daar zelf tijd aan kwijt zijn geweest. Kortom: wij zijn zeer tevreden en kunnen Energie Excellent van harte aanbevelen!”

Verboon Groen & GWW BV

www.verboonbv.nl

“Het inkoopcollectief van Energie Excellent leverde ons een mooie besparing op. Vervolgens bleken we een te grote gasaansluiting te hebben die Energie Excellent voor ons heeft laten verkleinen. Inmiddels lopen er trajecten op gebied van monitoring en terugvorderen van energiebelasting en de verwachting is dat dit opnieuw onverwachtse meevallers gaan opleveren. Wij zijn erg gebaat bij de adviezen en heldere werkwijze van Energie Excellent.”

Janson Onroerend Goed

Janson OG

“Door een wederzijdse relatie werden wij geattendeerd op de expertise van energie excellent inzake het terug vorderen van energiebelasting. In aanvang waren wij sceptisch, echter door de heldere aanpak en communicatie van Energie Excellent ontstond er vertrouwen in een goede afloop. Bij de eindrapportage na nog geen 2 maanden werd een duidelijk overzicht getoond en uitleg gegeven en vervolgens de volgende dag een fors bedrag op onze rekening gestort. Kortom: een enorme meevaller! Intussen hebben we bij Energie Excellent ook de inkoop van energie uitbesteed en gaan voor een langdurige samenwerking. Tevens blijven ze voor ons de energiebelasting in de gaten houden.”